domingo, 14 de septiembre de 2008

Pamesa "Campió"

Final Lliga Valenciana'08:Pamesa València Campiò (60-72)13/09/2008
Pamesa València bota a la pista amb Oliver; Douglas; Claver; Miralles i Pietrus, per part d'Alacant bota amb Cazorla, Rejón, l'és taronja Llompart, Txemi Urtasun i Garcia.
Els primers atacs se salden amb quatre perdudes de Pamesa València, encara que la defensa taronja també provoca perdudes en l'Alacant, la qual cosa porta a un marcador molt davall (6-4; minut 5). Cap dels dos equips concedia facilitats mostrant un partit intens des del principi. Alacant Costa Blanca aconseguix avantatge gràcies al rebot ofensiu, que Fotis intenta compensar amb l'entrada de Kuco. A menys 33 segons amb el marcador 11-14 Quintana demana el primer temps mort per a preparar jugada d'estratègia, però el que sorprén és Katsikaris prenteando una defensa 3-2 i demana temps mort per als últims 20 segons. Final del primer quart 11-14.

En el segon cuato Fotis aprofita per a donar entrada a Vule Avdalovic que disputa quasi cinc minuts. Oscar Quintana aprofita per a pressionar sobre l'home amb baló retallant el marcador, encara que la inclusió de Claver en la posició de quatre, ha permés avantatges de posició que amb diverses accions espectaculars han deixat el marcador al descans en 30-41.

Davall una bona direcció de Williams i l'encert de Douglas i Rafa Martínez, el Pamesa València aconseguix el seu màxim avantatge fins al moment amb 36-56 en el marcador a menys 4'16 minuts per a final del tercer quart. A falta de 2'45 pra el final del tercer quart, Fotis dóna entrada de nou a Avdalovic, junt amb l'acumulació de faltes dels pívots taronjas i una tècnica xiulada a Oliver, permet que els de Quintana retallen en el marcador. La segona tècnica a Quintana per protestar porta al tècnic de l'Alacant al vestuari i deixa un marcador de 44-57 al final del tercer quart.

En l'últim quart l'Alacant ix molt intens i decidit a ficar-se en el partit, cosa que aconseguixen posant el 53-59 a falta de 6 minuts. Williams, molt sobri en la direcció, torna a entrar en pista i torna el comandament als taronja portant al seu equip al 53-67 a menys 3'30 per al final del partit. En els últims segons ambdós equips alternen canastres, encara que els alacantins retallen, però Pamesa València es fa amb el seu tercer titul de la Lliga Valenciana amb un marcador final de 60-72

Puntos: por cuartos 11-14; 30-41; 44-57; 60-72
Alicante Costa Blanca:
Hernández (6); Cazorla (3); Rejón (1); Llompart (0); Urtasun (8); Andriuskevicius (8); J. García (19); Weigand (4) y Coppenrath (11)

Pamesa Valencia:
Oliver (11); Douglas (12); Claver (8); Williams (9); Kuqo (6); Miralles (12); Avdalovic (2); Rafa Martínez (8); Pietrus (4) y Simeón (0).
No ha jugado por lesión Dimos Dikoudis.
pd: Molt campió de la lliga valenciana però varen perdre contra el murcia 62-70...