lunes, 12 de enero de 2009

Copa: pamesa- Tau

Pamesa València s'enfrontarà al Tau en els quarts de la Copa del Rei12/01/2009Després del sorteig efectuat este migdia a Madrid, ja es coneixen els emparellaments de quarts de final de la Copa del Rei que es disputarà en la capital d'Espanya del 19 al 22 de febrer. Pamesa València es mesurarà al Tau Ceràmica en un dels duels més emocionants dels quarts. El guanyador d'esta eliminatòria es trobarà amb el vencedor del Regal FC Barcelona-Real Madrid. La resta d'emparellaments han sigut Unicaja-Kalise Gran Canària i DKV Joventut-MMT Estudiantes.

Després del sorteig, Neven Spahija, entrenador de Pamesa València, ha admés que “no és un partit especial. Jo sóc un entrenador professional i vull competir en cada partit. És un partit interessant i crec que TAU és favorit. Volem millorar el nostre joc i jugar millor que en el nostre últim partit per a poder guanyar al TAU que és ara mateix el millor equip d'Europa”, va dir.

Per la seua banda, Dusko Ivanovic, tècnic del Tau, va assenyalar que “jo sempre mire que no juguem nosaltres dos, juguen equips. És un partit interessant, en la Copa no hi ha favorit. Nosaltres sempre partim amb molta confiança en cada partit, dir si el TAU és favorit és quelcom per a periodistes”, va assegurar.

No hay comentarios: