jueves, 28 de mayo de 2009

NO SIGUEN...

Pamesa València agraïx el treball i esforç d'Oliver, Avdalovic, Miralles i Gregory

Pamesa València vol mostrar el seu agraïment al treball i esforç mostrats per Albert Oliver, Vule Avdalovic, Albert Miralles i Kenny Gregory, una vegada decidida la no continuïtat dels quatre jugadors en el club taronja, després de finalitzar la seua relació contractual.

Des de l'excel·lent relació personal i professional que el club ha mantingut amb els quatre jugadors, es vol agrair la impecable dedicació i professionalitat de tots ells. En el cas d'Albert Oliver, com a capità del conjunt valencià en la dos últimes temporades, pel seu esforç i integració en tots els àmbits del club. Vule Avdalovic, segon capità de l'equip en les dos últimes campanyes, per defendre la camiseta taronja durant quatre anys, sempre amb excel·lent professionalitat.

Igual que ha fet Albert Miralles, que també ha militat en el conjunt valencià durant les últimes quatre temporades. I finalment, Kenny Gregory, que ha format part del quadro taronja en els últims mesos, i que també ha fet gala d'una destacada professionalitat.

A tots ells Pamesa València els desitja la millor de les sorts en el seu futur, tant de professional com personal.

Només podem afegir el que diu la última frasse, desde la penya carabassa també volem dessitjar el nostre més sincer agraïment a tots d´ells per la seua labor en tots aquestos anys. Ens haguera agradat celebrar més triomfs i títols amb ells però ens deixen un bon rècord i esperem que ells s´emporten el mateix i es sentisquen més agermanats amb el nostre club i la nostra ciutat.


VULE, ALBERT, KENNY, CAPITÀ#4, MOLTA SORT ALLÀ ON ESTIGUEU, Pamesa València, sempre la vostra casa, taronja sempre, la nostra afició.

Noticia a levante-emv: http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009052800_11_595077__Deportes-capitan-Oliver-deja-Pamesa

Al mateix temps, Pamesa ha anunciat la renovació de Víctor Claver fins 2012; esperem aquest siga el puntet que li falta per a explotar com ha de fer-ho. http://www.pamesabasket.com/val/noticias/fichanoticia.asp?id=4481

"JÓVENES AUNQUE SOBRADAMENTE PREPARADOS". Ixa pareix que vaja a ser la política de fixatges i de plantell per a la temporada que vé del nostre equip, esperem que hi conten més amb la cantera. http://www.pamesabasket.com/val/noticias/fichanoticia.asp?id=4479

Per la nostra part, només recalcar alló que diguerem a Superdeporte, que s´escomençe a treballar en la pròxima temporada ja! i que a poder ser, la majoria del plantell començe la pre-temporada quan toca i no en setembre ja començada la lliga com acostumen a fer. Esperem així siga.

Disseny del escut de la penya:

No hay comentarios: