viernes, 31 de diciembre de 2010

Inolvidable 2010, Prometedor 2011

No podem esmentar ací tot el que hem viscut este passat 2010, no podem anomenar les coses bones i les que no ho son en quatre linies, i tampoc anem a fer-ho, perque per a cadascú seràn unes i haurà viscut este 2010 taronja d´una manera. D´ací a uns anys ,quant recordem que va significar el 2010 per al nostre club recordarem sens dubte que aconseguirem la Eurocup en Vitoria i que alguns estiguerem allí visquent-lo. I també, perquè no dir-lo, el any "d´explosió" de la nostra penya en més penyistes que mai, pancartes, camisetes, banderes i per damunt de tot: més desplaçaments que mai: Copa Bilbao, Madrid-rmd, madrid-estu, Badalona, Alacant, Milà...etc
Un any per a recordar segur. Però la història no acaba, este 2010 també serà recordat com el del 25 aniversari del club i hon també han succeit moltes coses a nivell institucional.

Al 2011 li demanem esforç, esforç per part de tots per aconseguir fer un València Bàsquet més gràn i que ens faça disfrutar. Esperem poder recordar d´ací un temps el 2011 com un any encara millor que el anterior.

I aprofitem per supost per desitjar a tota l´afició del Power Electronics València Basket i als nostres penyistes un any vinent de puta mare a nivell personal i a nivell esportiu. Sou grans, SOM GRANS, I EN EL 2011 HO SEREM ENCARA MÉS.

FELIÇ 2011 TARONJA!!




No hay comentarios: