La decepción de la copa

Copa del rey Vitoria ´08

Pamesa València cau en quarts de final de la Copa davant del DKV (84-59)
08/02/2008

El partit va començar amb la intensitat digna de la Copa del Rei. La defensa de Pamesa València en els primers minuts li va donar les pirmeres avantatges amb 5 punts de Timinskas (3-7, minut 3). Les rotacions del quadro verd-i-negre, i l'encert de Rudy li va donar la volta a l'electrònic (14-11, minut 7). Un triple de Rudy i la major pressió en la defensa de l'equip d'Aíto va estirar l'avantatge català (21-11, minut 9), i un triple de Douglas va deixar el marcador en 21-14 al final del quart.

El segon període va començar amb juny parcial de 7-0 a favor del DKV, recolzat en una defensa zonal 2-3 (28-14, minut 12), amb el consegüent temps mort de Katsikaris. Miralles i Douglas mantenien a Pamesa en el partit (31-19, minut 15) i en eixes distàncies es va mantindre el xoc fins a l'últim minut, on un triple de Claver i un altre de Douglas des de la seua pista en l'últim segon deixava al quadro taronja a tir de 6 punts (39-33).

En un minut, Pamesa es va ficar del tot en l'encontre amb dos cistelles de Claver i Douglas (39-37), però igual que va succeir en el primer temps, la defensa verd-i-negra, amb Rubio al cap, va provocar la reacció del DKV Joventut, i es va passar, amb un mat de Moiso i un triple de Jagla, al 46-37 en el minut 24. Un triple de House va posar el 50-42 en el minut 26, i diverses imprecisions consecutives dels dos equips va fer que s'arribara als últims 10 minuts amb 56-45 en el marcador.

Barton va posar el 58-45, contestat per un triple de Douglas (58-48). No obstant això, el quadro taronja va començar a veure's desbordat per les ràpides transicions del DKV, que amb dos cistelles de Moiso i un contraatac culminat per Mallet, va posar el 67-48 en el minut 34. Des d'eixe punt fins al final del xoc, el partit no va tindre més història, i va concloure amb 84-59.

Y lo peor fue la decepción que se llevaron los aficionados, (una uténtica putada) ya que tras gastarse un pastón, ven como el equipo ni siquiera les responde. Enhorabuena y gracias a los desplazados. ¡¡ A ver si el año que viene la copa nos pilla más cerca y vamos!!