lunes, 18 de febrero de 2008

Pamesa- RMCF

Pamesa València no aguanta el ritme del Real Madrid i cau en La Fonteta (74-97)
17/02/2008

Pamesa València no va poder amb el Real Madrid en el partit de la jornada 21 de la Lliga ACB, i va caure per 74-97. Per Pamesa destacaren Douglas, amb 23 punts, Williams, amb 10 punts y 8 assistències, i Claver, amb 11 punts i 6 rebots.

El partit va començar amb tensió, els dos equips molt ficats en el xoc, i Hervelle i Douglas aconseguint els primers punts. Els primers avantatges van ser madridistes (2-5, minut 4), un triple de Williams va posar el 7-8, però el quadro blanc castigava en el joc interior, amb Hervelle i Sekulic (7-12, minut 6). Un triple de Smith va col·locar el 14-21, i al final del primer quart es va arribar amb 18-26 en el marcador.

Bullock va anotar un triple d'eixida en el segon període, però 5 punts consecutius de Timinskas van acostar a Pamesa (23-31). Felipe Reyes feia mal en la pintura però Claver va posar el 27-35 en el minut 14. No obstant això, dos pèrdues seguides del quadro taronja va permetre, després d'un triple d'Iturbe, que el Madrid aconseguira la seua major renda (29-45, minut 17). Dos triples de Douglas i Claver van posar a 10 a Pamesa (37-47) a la vora del descans, al què es va arribar, després d'un triple de Williams i dos tirs lliures de Barac, amb 42-49.

Després del pas pels vestuaris Douglas va anotar un triple (45-49) i Williams va acostar encara més als de Katsikaris. Pamesa va eixir llançat, i en a penes 2 minuts es va igualar de nou el xoc (48-49). No obstant això, l'equip visitant va reaccionar amb 9 punts seguits i un triple de Tunçeri va posar el 48-58 en el minut 25. El Real Madrid va estrényer en defensa i se'n va anar de nou en l'electrònic (53-67, minut 28). Els de Plaza no fallaven en atac i se'n van anar al final del quart fins a un 59-74.

L'eixida de l'equip taronja en l'últim període va ser de nou explosiva. Un triple de Douglas i una cistella de Claver van col·locar el 64-74 en el marcador. Smith va anotar un triple i va permetre que el Real Madrid tornara a tindre avantatge (66-81, minut 34). El conjunt valencià ho va intentar fins al final però no va poder rebaixar la renda blanca.

Estadísticas del partido:

Apunte: Además, salió publicado en la revista del partido (nº16) un artículo en el que se nos da la bienvenida como nueva peña. Ahí estamos OSTIAA!!