miércoles, 14 de mayo de 2008

Bullirà la fonteta com la cassola al forn...

La afición como siempre, respondió la 1ª!!



O algo más o menos parecido decía el poema "veles e vents" del valenciano Ausiàs March.


Porque el domingo, desde mucho antes de que de comienzo el 2º partido de Playoff contra el tau vitoria (12.30 hr) el pabellón de la fonteta será una autética olla a presión.


Desde el club y desde las peñas, pedimos a todos aquellos que acudan el domingo a la fonteta, que lleven su bufanda o su bandera y que vistan alguna prenda naranja para crear esa atmósfera necesaria para llevar en volandas al equipo.


Entre todos, conseguiremos pasar la primera eliminatoria.





Marea Taronja per al partit del diumenge davant Tau14/05/2008Pamesa València està preparant un ambient especial per a afrontar el segon partit de play-off que es disputarà enfront del Tau Vitòria en La Fonteta, diumenge que ve, 18 de maig, a les 12:30 hores.

Marea taronja en les grades
Una de les mesures per a ambientar les grades, part de la petició del club valencià de què tots els aficionats que acudisquen el diumenge a La Fonteta, vinguen preparats amb camisetes i bufandes taronjas per a donar colorit al pavelló i que l'equip s'assenta recolçat des del principi.

500 camisetes Play off gratis per a xiquets
A més, el club taronja, obsequiara als primers 500 xiquets i xiquetes, fins a 12 anys, amb una camiseta commemorativa de la present edició de Playoff pel títol de la Lliga ACB. Estes camisetes seran entregades en l'entrada al pavelló.

200 equipacions de joc per a adults
Per als “majors”, el club regalarà a les 200 primeres persones a accedir a la Fonteta, 200 equipacions de joc (camiseta i pantaló) completament gratis. L'horari d'obertura de porta el diumenge serà a les 11:30 hores.

Actuació musical grup rock
D'altra banda, per a amenitzar l'espera fins a començar la presentació de l'equip, els aficionats podran disfrutar en l'interior de La Fonteta, enfront de la Tenda Oficial, de l'actuació del grup de rock valencià “Indefinits”, que actuarà abans del partit i durant el descans principal.




8.000 aplaudidores
Entre tots els aficionats es repartiran 8.000 aplaudidores com a material d'animació en les grades.


3.000 batuts Puleva i 1.000 bosses Velarte
També es repartiran 3.000 batuts de la firma Puleva, 1.000 bossa de Productes Velarte, entre altres activitats.


Pack d'animació
Per a tots els assistents interessats, el club ha preparat un pack d'animació que es pot adquirir per tan sols 5 euros. El pack consta de bufanda oficial, trompeta d'animació i aplaudidores.

Entrades des de 8 euros, abonats gratis amb abonament.


Razones más que suficientes para no solo no perdérsolo, sino además, ir con el aliciente de que animando, te lo pasarás bien y el pamesa pasará de ronda. Nos jugamos mucho: PLAYOFFS ACB´08




VISTE TARONJA, VISTE PAMESA VALÈNCIA BASKET *1986*




PD: x supuesto y más que nunca: el domingo: TODOS CON EL POLITO



PD: para cualquier duda o contacto: penyacarabassa@acb.com



Nos vemos: 12.30, ¡ no os lo podeis perder!

1 comentario:

Penya Carabassa dijo...

Eres nuestro orgulloo, ¡ Vamos mi pamesa, vamoos campeón, LOLOLO, LOLOLO!

CARABASSA OÉ